Fel akarta fújni a gumiját, felrobbantotta a benzinkutat (VIDEÓ)

2024. február 10. 09:15

Rossz sebességbe tette autóját, ez okozta a káoszt.

2024. február 10. 09:15
null

Egy nő az Egyesült Államokban, Boston egyik negyedében véletlenül áthajtott Acura RDX terepjárójával egy benzinkúton – a gond pusztán az volt, hogy útjában volt az egyik töltőoszlop, amit legyalult, és kitörte a helyéről. Ezt követően hatalmas tűzgömbbel csaptak fel a lángok, a benzinkút tulajdonosa pedig saját testi épségét kockáztatva nekifogott az oltásnak egy kézi poroltóval, hogy megakadályozza a robbanást. 

A drámai események ellenére mindenkinek sikerült sértetlenül megúsznia a helyzetet, pár perc múlva bekapcsolt a kút központi tűzoltó rendszere, és eloltotta a lángokat.

Az esetről videófelvétel is készült, amelyen látható: az Acura először beletolatott a mögötte állókba, majd nagy tempóval indult meg előre, egyenesen a töltőoszlopnak. Az autót vezető nő végül nekihajtott pár parkoló autónak, és kiszállva az autóból elfutott a helyszínről. Később a lánya nyilatkozott a sajtónak, amiben elárulta, hogy édesanyja csak a gumikat akarta felfújni, amikor véletlenül D-be tolta a váltókart, és ez okozta a káoszt.

A videót itt nézheti meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi-2
2024. február 11. 10:19
Az átlag amerikai, nem tud sebességváltós kocsit vezetni! Úgy látszik, automatát sem! Ezt kellene nekünk is átvenni? https://videa.hu/videok/vicces/az-amerikaiak-nem-hulyekcsa-hulyekcsak-mindenki-mas-a1t9vGjN1gCGFqyX
blondiner
2024. február 10. 19:43
Az a kurva automata váltó :D
Akitlosz
2024. február 10. 17:25
Az önvezető autók világában az embereknek még kevesebb rutinjuk lesz, hogy vészhelyzetben mit is kellene csinálni. Csernobilban nagy tudású, képzett szakemberek időben megnyomták a vészleállító gombot. Mégis felrobbant az atomreaktor, amit a tudomány akkori állása szerint lehetetlennek tartottak. Itt a vezető hölgy nem igazán látta át a helyzetet, s valószínűleg helyes ötlete sem volt, hogy mit kellene tennie. Zuhant már le repülőgép azért, mert olyan hiba lépett fel, amely bekövetkeztének az esélye egy a milliárdhoz volt a repülőgép gyártója szerint, ezért nem tartották szükségesnek kiképezni a pilótákat a hiba bekövetkeztének az esetére, így a pilóták nem tudták, hogy mit kellene tenniük. Amit meg saját kútfőből kitaláltak és tettek, az meg csak tovább rontott a helyzeten. A repülőgép lezuhant, mindenki meghalt.
Akitlosz
2024. február 10. 17:12
"pár perc múlva bekapcsolt a kút központi tűzoltó rendszere, és eloltotta a lángokat." Az ám a hatékony! Addigra régen felrobbanhatott volna. Ha a levegő és a benzingőz aránya megfelelő és tűz van, akkor ... BUUUMM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!