Így menekítették az embereket a madridi metróból (VIDEÓ)

2024. március 13. 10:17

A metrókocsik utasai pánikolva rohantak a mozgólépcsőkhöz, és próbáltak mihamarabb a felszínre jutni.

2024. március 13. 10:17

Nyitókép: Képernyőfotó

Ijesztő videó kering  a közösségi médiában: káosz tört ki a madridi metróban. A felvételen az látható, hogy az állomáson álló metrószerelvényhez több, narancssárga mellényes személy fut oda, majd miután kinyílnak a kocsik ajtajai, füst áramlik ki belőlük. 

A következő pillanatban pedig özönlenek ki az utasok a peronra, és próbálnak minél gyorsabban a mozgólépcsőkön a felszínre jutni. 

A felvételt alább tekintheti meg:

Az eset azért is okozhatott nagyobb riadalmat, mivel a 2004-es madridi terrortámadások 20. évfordulójához közel történt.

Az akkori támadást  spanyolul, a dátum rövidítésével általában 11-M néven emlegetik. Az összehangolt pokolgépes merényletsorozat során 2004. március 11-e reggelén tíz robbantás történt négy vonatnál. 

Az áldozatok száma megközelítette a 200-at, és több mint 1800-an megsérültek. 

Európában azóta sem követelt ennyi halálos áldozatot egyetlen merénylet sem.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Locomotive
2024. március 13. 13:17
Pukkantottam, bocsi :*
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!