Kínai zsoldos katonák harcolnak Ukrajnában Oroszország oldalán (VIDEÓ)

2024. március 12. 13:53

A szuperhatalom katonái is megjelentek az orosz-ukrán háborúban.

2024. március 12. 13:53

Nyitókép: Getty Images/NurPhoto

***

Kínai zsoldos katonák harcolnak az orosz seregben – írja a Newsweek. A hírportál egy orosz katonai bloggerre, Pavel Kukusinra hivatkozva tette közzé a „nagy leleplezést”.

Kukusin a Telegram csatornájára töltött fel egy videót, amelyben látszik, hogy két férfi egy asztalnál ülve oroszul és kínaiul kommunikál, egy elektronikus fordítóprogramnak köszönhetően.

„Nincs nyelvi akadály! Egy önkéntes a Kínai Népköztársaságból online fordítószoftver segítségével kommunikál a Pjatnaszka Nemzetközi Dandár parancsnokával” – tette hozzá Kukusin. „A kínai egység létszáma a Pjatnaszka-dandárban egyre növekszik. A kínai testvéreink is eljöttek hozzánk” – fogalmazott egy orosz katona a közzétett videóban.

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:36
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­­n­­y­­­o­k­ ­­­v­á­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
zsolti123
2024. március 12. 23:50
A kínai katonák ottlétét senki sem erősítette meg. Nincsenek kínai foglyok , se halottak! Ez provokáció és azt a célt szolgálja, hogy a NATO katonák ukrajnai létét igazolja! HAMIS hír! FAKE NEWS!
alexandrosz-2
2024. március 12. 21:27
Helyes. Pusztuljon a hohol, meg a zsidó!
kiss.istvan770
2024. március 12. 21:14 Szerkesztve
A telegram posztban egy fő kínai és orosz beszél egymással egy beszédfelismerő fordító alkalmazással: https://t.me/ttambyl/4545 Hogy lett az egy kínaiból zsoldos hadsereg? Csak nehogy összevesszenek az egy fős japán zsoldos hadsereggel, amelyik az oroszok mellett harcol.😂 A japánnal is ugyanezzel a módszerrel készült riport. Az ukrán hadseregben sok nyugat európai és amerikai "zsoldos" katona van. Nincs mit egymás szemére vetniük. De messze van még november! Reménykedjünk, hogy addig nem csinálnak világháborút Ukrajnából. A demokraták és az aktuális EU vezetők is szavazatokat veszthetnek, ha bármelyik NATO tag reguláris csapatokat küld.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!