Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

AfD-s politikus irodáját kutatta át a német rendőrség

2024. május 16. 15:09

Az Alternatíva Németországért politikusát, Petr Bystront korábban azzal vádolták, hogy egy Kremlhez közeli forrástól kap zsíros kifizetéseket.

2024. május 16. 15:09
Bundestag

Kép forrása: Christoph Soeder/Getty Images

A német parlament megszavazta, hogy feloldják Petr Bystron, az AfD képviselőjének mentelmi jogát, lehetővé téve a rendőrség számára az irodájának átkutatását, írja a Politico. Bystront – aki az AfD EP listájának a második helyén szerepel – azzal vádolják, hogy 20 ezer eurót kapott orosz forrásoktól, hogy Kreml-propagandát terjesszen. 

Müncheni ügyészek Berlinben, Bajorországban és Mallorcán is házkutatást tartottak, azonban az AfD vezetői szerint eddig nem szolgáltattak bizonyítékot Bystron ellen, és remélik, hogy a vizsgálat gyorsan lezárul, hogy ne befolyásolja az európai választási kampányt. 

Az AfD-t az utóbbi időben botrányok sorozata gyengíti. A múlt hónapban a belga és a német rendőrség házkutatást tartott az AfD EP-képviselője, Maximilian Krah és asszisztense irodáiban az Európai Parlamentben, egy feltételezett kínai kémkedési ügy miatt. 

Bystron és Krah egyaránt tagadják a vádakat.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­l­­d­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
EX_Terminator
2024. május 17. 06:50 Szerkesztve
Elmondjam hogy mi a következménye a piszlicsáré szarságokon pattogásnak, és mondva csinált indokokkal történő vegzálásnak? TEFLONBŐR. Ami a létező legrosszabb ami történhet. Ha ártatlan el kell engedni.
kastellorizo
2024. május 17. 06:05
orrban 2024. május 16. 21:33 Na de kinek van bukta, aranyapa? Szerinted valaki még elhiszi, hogy ez nem csak egy sima választási megfélemlítő akció?:-)
orrban
2024. május 16. 21:33
Bukta van orkszopó náci:DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!