Sylvester Stallone keményen odacsapott a szép új világnak

2024. május 12. 07:43

Sokan érzékelik már, hogy nagy a baj.

2024. május 12. 07:43
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: Netflix/Collection ChristopheL via AFP

„Korábban többször írtunk már arról, hogy hollywoodi sztárok a nemtetszésüknek adtak hangot számos dolog miatt. Legyen az a mindent eltörölni akaró woke-ideológia vagy éppen az a szép új világ, ami az elmúlt években kialakult. A Nyugat a vesztébe rohan, tombol a woke-őrület. Egyre-másra jelennek meg a hírek különféle művek, filmek, könyvek átírásáról. Kapott már hideget-meleget James Bond, Agatha Christie, az Elfújta a szél és még Winnetou sem úszta meg a cancel culture-t. Az őslakos indiánok közhelyes ábrázolása miatt leállították a Kis Winnetou című filmmel együtt kiadott gyerekkönyvek eladását.

A liberálisok által mesterségesen kreált világ a könnyűzenét, a pop-rock-világot is elérte. Egyre több dalszövegről »derül ki«, hogy ma már nem pc, nem korrekt, nem illik bele a mai liberális szemléletbe.

A közelmúltban ugyanis olyan legendás előadók dalai kerültek ezen apropóból parkolópályára, mint Elvis Presley, Tom Jones, a Queen vagy éppen az ABBA. De még körhintákat díszítő falovak is nemkívánatosak lettek a szép új világban.

A népszerű Szikla, Dwayne Johnson a Fox Newsnak adott egy interjút, ahol az idei elnökválasztás fényében beszélt a politikáról is. A színész a legutóbbi választáson még a demokrata Bident támogatta, de ezek szerint rájött, hogy rossz lóra tett.

»Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nos, a válaszom nem. Hiszem-e, hogy jobb lesz? Hiszek ebben. Optimista vagyok, és hiszek abban, hogy jobbá válhatunk.«

A világsztár úgy fogalmazott, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Úgy látszik, egyre többen látják, ismerik fel, hogy a világ nagyon rossz irányba halad.

De nem ő az egyetlen amerikai színész, akinek elege lett a demokrata vezetésből és Joe Bidenből. Húsvétkor James Woods fakadt ki a liberálisok politikájára. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

»Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?«

Korábban pedig a Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott:

»Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?« – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A világhírű színésznek elege lett.

Most pedig a népszerű Sylvester Stallone tett ki egy megrázó posztot arról, hogy mennyire nem tetszik neki az az irány, amerre a világ halad. Az Index szúrta ki a színész Instagram-posztját, amiből érdemes kiemelni pár dolgot, amivel arra hívta fel a figyelmet, hogy régen az emberek keményebbek voltak:

Az élet egyre könnyebb és könnyebb lesz. Ez nagyszerű ugyan, de úgy vélem mégsem… Szerintem, amikor nehéz helyzetekbe kényszerítjük magunkat, az az emberi lét velejárója.

Nem kellene, hogy kerekek legyenek a bőröndökön. Nem kellene, hogy motoros fűnyíró legyen, ami húzza magát előre. (…) becsülöm a kemény munkát, még ha utálom is. Mert tudom, hogy olyan, mint egy erős gyógyszer: borzalmas íze van, amikor lefelé megy, de jobban fogod érezni magad tőle.«

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2024. május 12. 16:55
Ha más krízis addig nem lenne, akkor a hamarosan kitermelési válságba kerülő kőolaj majd megtanít a "kemény munkára"! 1 liter kőolaj helyett HA NEM LESZ már, 1 db embernek 60 órát kell keményen dolgoznia...! Hajrá!
zsolt196969
2024. május 12. 15:19
A terminátor 6 tütü szoknya rózsaszín blúzban!!!!
pragmatika
2024. május 12. 15:07
Hát, hollywoodban q.vára vigyázni kell, mit mond az ember. Ugyanis az a woke kultúra egyik terjesztője, hogy úgy mondjam.
Nasi12
2024. május 12. 13:37
A férfias szereplőknek annyi. Jobb ha titkolják nemüket az új világban. :) Mondjuk a terminátor meg swatzenegger túlzásba vitték a durvaságot. Mégha utóbbi True Lies és Running Man c filmjeit szerettem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!