Véget ér a House?

2010. június 02. 14:17

Hugh Laurie egy interjúban kifejtette, hogy ugyan rendkívül büszke arra, amit a sorozattal elért, de úgy gondolja, talán ideje lenne már kijelölni a sorozat végét. A szarkasztikus humorú brit színész szerződése a következő évad után jár le és jelenleg egyáltalán nem biztos, hogy meg fogja hosszabbítani.

2010. június 02. 14:17

„A sorozat kiváló, szeretem a karakteremet, a stábot, a munkát, viszont nem szeretnék abba a helyzetbe kerülni, amikor rajtunk kívül már mindenki unja az egészet, és azt kívánja, bárcsak vége lenne már a House-nak” - nyilatkozta a minap Laurie. „Fogalmam sincs, mennyi van még a karakterben és a sorozatban, meddig érdemes csinálni - ezt nem az én dolgom eldönteni” - mutatott rá.

„Az biztos, hogy a szerződésem jövőre lejár, és majd akkor kell azon elgondolkodnom, hogyan folytassam tovább a karrieremet. Egyelőre nincs időm ezzel foglalkozni, mert készülünk a következő évadra, és ez az, ami érdekel. A jövőt meg majd meglátjuk.” - tette hozzá a méltán népszerű sorozat címszereplője.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2010. június 03. 07:31
Ez nem valami jó hír. A Dr.House az egyetlen nézhető és élvezhető kórházi sorozat az utolsó 50 évben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!