BÖF - egészségünkre!

2010. október 11. 13:52

Az idei a tizenkilencedik olyan ősz, amikor a Bidapesti Őszi Fesztivál jóvoltából a főváros kulturális élete tíz napig kortárs alkotásokkal és alkotókkal telik meg.

2010. október 11. 13:52

Október 15-én és 16-án a Schauspiel Graz és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója lesz látható. Visszatér a német dokumentarista színházi csapat, a Rimini Protokoll is. Izgalmasnak ígérkezik Balázs Zoltán Platonov-értelmezése a Maladype Színház produkciójában. A West-Balkán új helyszínén bemutatkozik a SZAKKÖR társulata. A legendás Új Zenei Stúdió négy évtizedét október 17-én délután öttől éjfélig tartó négyrészes koncerten idézik fel. Márta István és alkotótársainak Csodálatos mobilvilág című, hangokra és térerőre komponált „operatóriumát” is bemutatják. Az elektronikus zenei szcéna három sztáregyüttese ad közös koncertet október 16-án.

OAz október 11-én Wings címmel mutatják be Frenák Pál darabját . Október 12-13-án a flamand Kris Verdonck különös vízióját láthatjuk. Nagy Csilla és Fehér Ferenc önálló előadással jelentkezik. A 2B Galériában nemzetközi művészcsapat járja körül a másság és különbözőség kérdéskörét, a BUMBUM Galéria Nyári István legújabb festményeiből válogat. A megszokott Nemzetközi Táncfilm Fesztivál mellett mini-fesztivál mutatja be mozgókép és gasztronómia kapcsolatát. Bozsik Yvette és Társulata Pöttyös Panni iskolakezdésének történetét állítja színpadra, egy angol utcaszínházi társulat pedig egy hatalmas köztéri KOCÁval fogja szórakoztatni a közönséget.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!