Jön a My Chemical Romance és a Sum 41!

2011. március 11. 11:28

Újabb öt világsztárral bővült a 19. VOLT Fesztivál kínálata. A már korábban bejelentett nevek mellett Sopronba látogat a My Chemical Romance, a Sum 41, a The Ting Tings, a Monster Magnet, és visszatér Dub FX.

2011. március 11. 11:28

Hosszú várakozás után végre Magyarországon, a VOLT-on koncertezik a Sum 41. A világ egyik legaktuálisabb punkbandája mellett egy szintén mainak, a legnagyobb fesztiválok kedvencének mondható The Ting Tings is eljön a június 28. és július 2. között megrendezendő VOLT-ra. Jó hír a rockereknek, hogy első ízben találkozhatnak Sopronban a Monster Magnet legénységével, és visszatér a tavalyi év legsikeresebb koncertjét magáénak mondható ausztrál utcazenész, Dub FX.

A VOLT fesztivál egyik főbb támogatójának idén a Magyar Telekomot nyerte meg, és a fesztivál megújulását jelzi az is, hogy új logóval vágnak neki az idei évnek, áll a fesztivál lapunknak küldött sajtóanyagában.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!