Sziget Fesztivál: újabb nagy nevekkel bővült a lista

2012. május 24. 21:07

Hivatalos: a Maximo Park, a The Roots, a Kraak & Smaak, Agnes Obel, Beardyman, és a Citizens! is fellép idén a Sziget színpadain.

2012. május 24. 21:07

Újabb csapatok és előadók mondtak igent a jubileumi Sziget szervezőinek: a Nagyszínpadon mutatja be legújabb albumát a Maximo Park, és szintén ezen a helyszínen játszik a többszörös Grammy-díjas The Roots. Az Aréna „live” sávjában találkozhat a közönség a holland Kraak & Smaak formációval. A most visszajelzett fellépők között négyen pedig az A38 színpadán zenélnek majd, köztük Dánia legtehetségesebb kortárs női előadója, Agnes Obel, a fenomenális beatbox technikájáról ismert Beardyman, a friss lemezüket a Sziget közönségének is bemutató Citizens! és a látványos és hajmeresztő performanszairól híres berlini punk kollektíva, a Bonaparte – közölték a szervezők az MTI-vel csütörtökön. Az összegzés szerint régóta várt és előreláthatólag júniusban megjelenő stúdióalbumával, a The National Health-szel érkezik az Egyesült Királyságból a Szigetre a Maximo Park, amely a kétezres évek elején tűnt fel, majd az évtized közepén futott be.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!