Egy Kiss Erzsi Zene és filmvetítés a Gödör Klubban

2013. január 28. 12:51

Csütörtökön kezdődik a szezon Balaton- és Egy Kiss Erzsi Zene-koncerttel, valamint filmvetítéssel a tavaly a Király utcában újraindult Gödör Klubban.

2013. január 28. 12:51

Balaton- és Egy Kiss Erzsi Zene-koncerttel, valamint filmvetítéssel kezdődik csütörtökön a tavaly a Király utcában újraindult Gödör Klub következő szezonja. Este nyolc órától Rövid Vadak címmel öt új rövidfilm bemutató vetítése lesz, kilenc órától Egy Kiss Erzsi Zene, majd a Balaton zenekar lép színpadra. A Balatonhoz vendégzenészek is csatlakoznak, köztük Őz Zsolt (Vidámpark) és Bárdos Deák Ági (Ex-Kontroll Csoport, Ági és a Fiúk) is – közölték hétfőn a szervezők

Február 1-jén pénteken három zenekar koncertezik a Gödörben: a Bréma, a Cabaret Medrano és a Sajnos Batár. Egy nappal később Depeche Mode-éjszakát tartanak, ennek részeként hivatalosan bemutatják az új anyaggal idén visszatérő popcsapat Heaven című kislemezét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!