Szerdán kezdődik a Veszprémi Utcazene Fesztivál

2013. július 23. 11:48

Hét helyszínen negyven zenész muzsikál a szerdán kezdődő és szombaton záruló Veszprémi Utcazene Fesztiválon. Az idei húzónevek között lesz Sena, a Hősök, a Budapest Riddim Band, a Kéknyúl, a Mary Popkids, a Hollywoodoo, a Jónás Vera Experiment vagy a Mayberian Sanskülotts.

2013. július 23. 11:48

Az ingyenes fesztivált minden évben pályázati forrásokból és szponzorok támogatásaiból rendezik meg, idén immár tizennegyedik alkalommal – mondta Muraközi Péter, a  Veszprémi Utcazene Fesztivál főszervezetője az MTI-nek.

Ezúttal a költségvetési korlátok miatt talán kevesebb ismert név lesz a fellépők között, de a főszervező szerint a jó utcazenészek jó fesztivált fognak csinálni Veszprémben. Az idei húzónevek között lesz mindenesetre Sena, a Hősök, a Budapest Riddim Band, a Kéknyúl, a Mary Popkids, a Hollywoodoo, a Jónás Vera Experiment vagy a Mayberian Sanskülotts.

A rendezvény nyitott téren, Veszprém belvárosában zajlik, idén hét helyszínen – az Óváros téren, a Kossuth utcában, a Gizella-udvarban és a környező utcákban – negyven utcazenész szórakoztatja a fesztiválozókat. Idén is lehet szavazni a legjobb utcazenészre: a közönség és a szakmai zsűri döntése alapján a kiválasztottak félmillió forintot kapnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!