A Jobbik betiltaná az Ozora fesztivált

2013. augusztus 09. 10:53

A párt szerint Ozorát a külföldi deviánsoknak találták ki. A Jobbik nem csak a fesztivált tiltaná be, hanem kitiltaná az országból azokat, akiket most kábítószerrel kapcsolatosan eljárás alá vontak.

2013. augusztus 09. 10:53

A Jobbik szerint egyszer s mindenkorra be kellene tiltani az O.Z.O.R.A. fesztivált, amely nem más, mint egy „nagy, nemzetközi drogfesztivál”. Mirkóczki Ádám szerint a Sárbogárd közelében kedd óta tartó fesztivál kapcsán eddig összesen 92 ember ellen indítottak büntetőeljárást kábítószerrel összefüggő bűncselekmények miatt. A Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket „néhány évre” kitiltanák Magyarországról. Mirkóczki szerint ugyanis a vendégek döntő többsége külföldi, akik nyíltan a drogfogyasztást preferálják és népszerűsítik. A fesztivál „kizárólag külföldi deviánsoknak van kitalálva” – fogalmazott.

Mirkóczki hangsúlyozta: a Jobbik támogatja a fesztiválokat, „de mindennek van határa, és ez a drogtanya és drogfertő nem fér bele az egészséges, normális és biztonságos szórakozásba”. Hozzátette: a hatóságok pontosan tudják, hogy mi zajlik ezen a fesztiválon, mégsem tesznek semmit, ezért akár személyi felelősség is terheli őket. Esetleg fiataloknak kellene meghalnia, hogy észbe kapjanak a hatóságok és végre betiltsák a fesztivált? – kérdezte.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkoholisdrog
2015. november 26. 20:14
Imádom mikor az alkoholisták papolnak a drogokról :)
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. november 26. 20:14
Tilalmak a fesztiválon is vannak. Azokat be kell tartani. Ez ilyen egyszerű! Ám ettől még működhet...Nem kell a fürdővízzel a gyereket is kiönteni!
Trillian
2015. november 26. 20:13
A közlekedés a legjobb példa, jó hogy felhozta. Tele van tilalmakkal, és máshogy nem is tudna működni.
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. november 26. 20:13
Az úgynevezett Jobbik minden szándéka, javaslata ötlete pár szóban merül ki: " megtiltani! megszüntetni! eltávolítani! eltörölni! kitiltani! ausradieren!" Mintha átaludták volna a legutóbbi 70 -80 évet! Felhívnám a szíves figyelmüket: tilalmakból nem lehet sem megélni, sem egy országot működtetni! By the way: nem kellene a közlekedést betiltani? Hiszen mennyi baleset történik, sőt a bűnözők is közlekednek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!