Mégis kap engedélyt az Ozora

2013. augusztus 06. 18:22

A Fejér Megyei Kormányhivatal másodfokon engedélyezte az O.Z.O.R.A. fesztivál megrendezését.

2013. augusztus 06. 18:22

Galambos Dénes kormánymegbízott kedden délutáni közleménye szerint a kormányhivatal döntését az első fokon eljárt jegyző kézbesíti a kérelmező részére.

Ezzel a Fejér Megyei Kormányhivatal – a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egyedi feltételek teljesítéséhez kötött hozzájárulása mellett – megváltoztatta a Mezőszilasi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének első fokon hozott határozatát és a kérelemben foglaltak szerint engedélyezte a zenés, táncos rendezvény megtartását.
 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2013. augusztus 26. 12:21
Zenés táncos rendezvény ... :-))) Amúgy helyes.
közpénzes
2013. augusztus 17. 12:36
Jobberálkereszténykedésszörnyűlködés in-dulj!
kislevin
2013. augusztus 07. 15:30
Ja, akkor ez más megvilágításba helyezi a történetet, ha összevesztek a szervezők :( A fesztiválok "felhígulása" meg valahol törvényszerű folyamat. Tanulságos sztori erre pl. a Csörge-tói fesztivál. Azóta már a tómedret ismét feltöltötték, a fesztivál pedig Rockmaraton néven Pécsett fut. A családias élőzenés hosszúhétvégés piknkikből egy vérprofi zenei fesztivál lett, rengeteg külföldi vendéggel: http://madeinpecs.hu/post/26823685891/az-utolso-uvoltes-rockmaraton-sztori A cikk tavaly előtti, akkor még nem lehetett tudni, de idén is megrendezték. A kilencvenes évek elején nagyon sok ilyen családias hangulatú falusi blues-fesztivál és jawás-hondás-simsonos motorostalálkozó volt az országban :)
cochabamba
2013. augusztus 07. 14:50
az a baj hogy ebben a szubkultúrában nagyon nem kell reklám... nagyon kerülendő a fesztiválozók "felhígulása", senki nem szeretné ha megjelennének a b.soundos-szigetes arcok, onnantól szemét lenne meg balhé... ez nem direkt volt... a helyzet amúgy az hogy 2 évvel ezelőtt e hely tulaja és a fesztivált megszervező ember összevesztek, a szervező megcsinálta SUN fesztivált idén, ozorának pedig egy új szervezője lett... a problémák pont tavaly, az új szervezéssel kezdődtek ozorán, a SUN fesztivál pedig kezdő fesztiválhoz képest kiváló szervezésben és minőségben zajlott... szerény véleményem az hogy az új szervező arc bár nagyon jó szándékú ember, egyszerűen nem nőtt fel a feladathoz... szerintem is hiba volt nem időben beadni az engedélyeztetést, de a rendőrség részéröl is szánalmas hogy képtelenek időben reagálni... az hogy egy nappal kapunyitás előtt próbáltak stopot mondani több mint inkompetencia...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!