Ozora: már közel száz eljárás indult kábítószer miatt

2013. augusztus 08. 14:25

Az elmúlt egy napban újabb 24 embert állítottak elő kábítószer birtoklása miatt a rendőrök az O.Z.O.R.A. fesztiválról. Táskatolvaj fiatalokat is elfogtak a rendőrök.

2013. augusztus 08. 14:25

A rendőrségi közlemény szerint csütörtökön 8 óráig – a fokozott ellenőrzés augusztus elsejei kezdete óta – a kábítószerrel kapcsolatban elkövetett bűncselekmények miatt megindított büntetőeljárások száma 92-re nőtt. Ebből egy ügyben ismeretlen tettes ellen folyik a büntetőeljárás, 91 esetben pedig megtörtént a gyanúsított kihallgatása.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte továbbá, hogy a biztonsági szolgálat jelzése alapján négy fiatal táskatolvajt fogtak el a Fejér megyei Dádpusztán zajló O.Z.O.R.A fesztiválon. A fiataloknak nem volt a belépőjegy megvásárlását igazoló karkötőjük, ezért a biztonsági cég a rendőrség segítségét kérte. A járőrök a négy fiatalnál nagyobb mennyiségű készpénzt és egy olyan övtáskát találtak, amelyben egy külföldi fesztiválozó iratai voltak. Elfogásuk előtt alufóliás csomagokat dobtak el, amelyekben kábítószergyanús anyagokat találtak.

A 19 éves székesfehérvári, a 20 és 22 éves százhalombattai férfinál, valamint a 17 éves százhalombattai lánynál elvégezték a drogtesztet, amely a három fiatalember esetében pozitív lett. A fiúkat így nemcsak lopás, hanem kábítószer-birtoklás miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A fiatalkorú lány ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burkus Gordon
2013. augusztus 09. 04:00
Gyertek birkák, nyírásra! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!