Óriási balatoni szelfit készít a Balatonikum Egyesület

2014. június 17. 14:40

Balatoni szelfiket és csoportképeket vár a Balatonikum Egyesület, illetve „vallomásokat” arról, miért szeretik a fotózkodók a Balatont. A beérkezett képekből aztán elkészítik a Balaton óriási szelfijét.

2014. június 17. 14:40

Balatoni önarcképek és csoportképek készítésre hív közleményében a Balatonikum Egyesület. Azt is várják, hogy a jelentkezők írják le, miért is szeretik a Balatont, illetve azt a helyet, ahol a kép készült. A beküldött fotók összességéből, elkészítik a Balaton óriás szelfijét, a „Balatonimádók vallomásaiból” pedig, fotóikkal dedikált kiadványt állítanak össze.

Nem titkolt szándékuk, hogy megtalálják azokat az arcokat és mondatokat, amelyekkel hitelesen népszerűsíthető a Balaton és környéke.

A Balatonikum Egyesület létrehozott két Facebook-oldalt a célra: a szelfiket a Te és a Balaton #selfie, míg a csoportképeket a Ti és a Balaton #selfie oldalra várják az élménybeszámolókkal, vallomásokkal együtt. Az év végén a kettőből hozzák majd létre a „Mi és a Balaton” oldalt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2014. június 18. 00:02
Megint ez a szelfi baromság. Nincs jobb dolguk, mint ilyen hülyeséget írni, a magyar nyelvet folyamatosan rondítani, rongálni? Inkább kapálnának, kaszálnának és ne szelfizzenek. Hasznosabb lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!