Boros magyar startupnak segíthet, ha most rájuk szavaz!

2014. november 04. 09:56

A szőlő növényvédelmét hatékonyabbá tevő Szőlőőr nevű eszköz fejlesztői bejutottak az Intel Global Challenge nemzetközi startupverseny kaliforniai döntőjébe. A csapat a Mandiner olvasóinak segítéségét kéri ahhoz, hogy eséllyel induljon a közönségdíjért folyó küzdelemben.

2014. november 04. 09:56

A Szőlőőr nevű eszköz számos szőlész és pincészet növényvédelmi munkáját megkönnyítheti azzal, hogy a szőlőtáblákba telepített szenzorokkal valós idejű információkat kapnak a területek művelői az ottani mikroklímáról és az esetleges fertőzésveszélyről.

Az eszköz – amelyet az Origo párhetes cikke szerint már a német piacon is keresnek – magyar fejlesztés, egy magyar cég áll mögötte, akik miután harmadikak lettek az Intel Global Challenge európai döntőjén, így most Kaliforniában bizonyíthatnak. A nagypresztízsű versenyen kockázatitőke-befektetők előtt mutathatják be terméküket.

Ennek kapcsán kereste meg a Mandinert Huszthy Balázs, a Szőlőőrt fejlesztő Smart Vineyard marketing- és PR-menedzsere. A versenyen van ugyanis egy közönségdíj, amit az a csapat nyer el, aki a nap végén feltöltött YouTube-videójára a legtöbb lájkot összegyűjti a YouTube-csatornáján. Huszthy Balázs és Árendás Csaba arra kéri a Mandiner olvasóit, szavazzanak a videóra: „Mivel a versenyen nem csak Magyarországot, hanem gyakorlatilag Európát is képviseljük, úgy gondoljuk, hogy ez generálhat egy társadalmi összefogást.” A legtöbb YouTube-lájkot összegyűjtő csapaté a közönségdíj.

A csapat a videóban bővebben elmond mindent, itt tud rájuk szavazni (a videó lájkolásával)!

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2014. november 21. 17:41
Startup? Azok ilyen liberális nyugati CIA ügynökök és a NER bomlasztói, nem? Különadót rájuk.
Silcon
2014. november 06. 16:44
+1 megvan.
Selamat
2014. november 06. 16:44
Rendben, hajrá :)
abraxas
2014. november 06. 16:44
Rendben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!