Tavaszi Fesztivál : táncos flashmob az Andrássy úton

2015. április 12. 13:49

A Városháza tértől a Hősök teréig tartott két hivatásos és kilenc amatőr táncegyüttes flashmobja szombaton, amivel a Budapesti Tavaszi Fesztivál szabadtéri rendezvényeit nyitották meg.

2015. április 12. 13:49

Táncos promenád nyitott meg a Budapesti Tavaszi Fesztivál szabadtéri rendezvényeit.  

A közel 600 fős, hivatásos és amatőr néptáncost, énekest, zenészt, gólyalábas figurát felvonultató flashmob a Városháza térről indult, ahol somogyi táncokat roptak a táncosok.
 
Az Andrássy út elején a Magyar Nemzeti- és a Duna Táncegyüttes mutatta be műsorát.
 
 A táncosok és kórusok tagjaival együtt vonulók a Pénzügyőr Zenekar masír zenéjét élvezhették a lezárt Andrássy úton, ahol – a séta közben – több produkciót is bemutattak a művészek.
 
Végül a promenád a Hősök terén bemutatott koreográfiával zárult. 
 
A videón a Magyar Nemzeti Táncegyüttes műsora látható, háttérben az amatőr táncegyüttesek tagjaival.
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2015. szeptember 21. 17:02
Kedves Mandiner! Ha lehetne a teljes útvonalról készült felvétel elérhetőségét szíveskedjenek ide passzintani! Bezzeg a meleg-menetelésről napokig szólt a "fáma".
3M..
2015. május 25. 14:10
Merre van ilyenkor a belügyminiszter? Alakzatban táncolva vonulnak, ezek a művészeknek álcázott Gárdisták. A vak is látja, fehér ing, fekete nadrág. Kérjünk légicsapást, attól majd elmegy a kedvük az utcai grasszálástól. Szebb Jövőt!
thymian
2015. április 21. 18:24
:) De jogos. :)
Laibach
2015. április 13. 12:13
Grat!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!