Kikötő épül Balatonfenyvesen

2015. május 19. 13:14

A község majdnem két évtizede vár a beruházásra. Többen örülnek neki, de vannak olyanok, akik féltik Balatonfenyves híres csendjét és családiasságát, mások aggódnak, hogy tönkremegy a strand.

2015. május 19. 13:14

A község majdnem két évtizede vár a beruházásra. Többen örülnek neki, de vannak olyanok, akik féltik Balatonfenyves híres csendjét és családiasságát, mások aggódnak, hogy tönkremegy a strand.

Lombár Gábor Balatonfenyves polgármestere azt mondja, hogy a beruházás nem Balatonfenyves fejlesztését szolgálja, hanem a Balaton térségének az egyik legjelentősebb vízi sporttal, illetve kikötő vitorlázással kapcsolatos beruházása lesz. A polgármester azt mondja, hogy soha nem volt ez ellen tiltakozás, sőt voltak lakosok, akik szorgalmazták a beruházást. A lakosok közül többen aggódnak a strandolás miatt.   

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2015. július 04. 21:55
"Létezik olyan ami mindenki egyetértésével zajlik?" addig nem is fog, amíg a tízmilliós országban 2,5 millió fidesznyik adhat 2/3-os felhatalmazást, - bármire, mindenre.
Fahrenheit 451
2015. július 04. 21:55
2,5 millió fidesz szavazó tette ki a tízmillió magyar 2/3-át a választáskor. Nem elfelejtendő, hogy a kádári pártállamban 800 ezer kommunista uralkodott a tízmillió magyaron, a Nagy Testvér és a munkásőrség segítségével. Ezért akarja a fideszes KISZ-titkár kormány újra behívni a ruszkikat, de ez EU-tagállamként már szerencsére nem könnyű és a CÖF-ös munkásőrség is kikopott. 2017-ig még lesz pár ötletük, hol terelgessük a libákat, amíg mind megdöglik, aztán ennek is vége.
Radiator1
2015. május 21. 11:29
A zamárdii megalomán kikötő meghiusult (szerencsére, de társas nyaralók épültek a háttérterületnek szánt telekre) a lellei megalomán döglődik, folyamatos kotrást igényel, volt év hogy ki sem nyitott. Egy ujabb halálraitélt Balatonszaurusz. Tudomásul kell venni a déli part csak jolle kikötők részére alkalmas. Meg kell nézni a földvári kikötőt hogy átalakult a kezdetektől akkor-és ma. A siófoki a Siónak köszönheti, hogy tisztán marad.
cutcopy
2015. május 21. 11:16
Jól látszik hogy ellenzéki fanyalgóknak nem tetszik ha épül az ország, nekik a nemcsináltunksemmit kormány az igazi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!