Idén is végig lehet futni a Mád és Tállya közti távot

2015. augusztus 04. 10:28

Szepsy István lövi el a rajtpisztolyt a szeptember 26-i Mád-Tállya-futáson, amit idén másodszor rendeznek meg a mádi Rákóczi-Aspremont-kúria és a tállyai Rákóczi-kúria között. A hét kilométeres távra teljesen kezdőket is várnak a szervezők.

2015. augusztus 04. 10:28

A Tállyáért Egyesület a Szent Vencel-napi Búcsú és Őszi Tállya Fesztiválon belül második alkalommal szervez futást két tokaj-hegyaljai település, Mád és Tállya között. Rajt szeptember 26-án, szombaton 11 órakor Mádon, a Rákóczi-Aspremont-kúria (Barta Pince) előtt. Aki a rajtpisztolyt ellövi: Szepsy István. Cél: a tállyai Rákóczi-kúria.

A táv 7 kilométer a két kúria között.

A futás útvonalán hegyaljai pincék várják majd a futókat vízzel és szőlőcukorral. A futással szeretnék felhívni a figyelmet a borvidékre, az ottani értékekre, és erősíteni az összefogást a tokaj-hegyaljai települések és borászatok között. Várnak minden teljesen kezdő, kezdő, haladó és profi futót, azok pedig, akik szívesen részt vennének az eseményen, de túl sok lenne nekik a futás, kerékpárral is kísérhetik a futókat.

A verseny célja, hogy egy másik nézőpontból mutassa be a borvidéket, és erősítse a borvidéki összefogást a települések és a pincészetek között – mondta el Márton-Kováts Krisztina, az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel háziasszonya, a verseny főszervezője.

Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MINDEN SÉMIT KIRAKNI EURÓPÁBÓL
2015. augusztus 05. 14:57
kúria b+ állami meg eurós támogatásból rongyrázó borászsöpredék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!