Meghalt egy férfi az Ozora fesztiválon

2015. augusztus 06. 17:41

A Blikk információi szerint egy 35 éves férfi vesztette életét csütörtök délután az Ozora fesztiválon, aki a tánctéren esett össze. A Velvet viszont úgy tudja: egy 50-60 év közötti, holland állampolgár hunyt el.

2015. augusztus 06. 17:41

A Blikk információi szerint egy 35 éves férfi vesztette életét csütörtök délután az Ozora fesztiválon. A bulvárlap azt írja: a férfi összeesett a tánctéren, a mentők pedig már nem tudtak rajta segíteni. Előbb a színpad előtt próbálták meg újraéleszteni, majd a mentőautóban próbálkoztak tovább, mintegy 20 percen át egy helyszíni beszámoló szerint.

 
A Velvet információi szerint viszont egy 50-60 év közötti, holland állampolgár hunyt el. A Velvet azt írja: Győrfi Pál kommunikációs és pr igazgató elmondása szerint a rendezvény egészségügyi biztosítását nem az Országos Mentőszolgálat végzi, hozzájuk segélyhívás nem érkezett. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2016. február 29. 08:16
Amelyik meg nyitva felejti, azt meg felmentik, mint valamelyik évben a sárbogárdi kapitányt, ha jól emlékszem...
Szorgos Lajhár
2016. február 29. 08:16
Mit kapott ezért zsebbe GD???
duzur
2016. február 29. 08:16
Nem elég kiütös 35°-ban táncolni? Pláne hozzá még alkohollal fütve! A többi kétes szer, a ráadás... De eleve örültség ilyen idöben, a szabadban, szárazon sportolni, amint azt mindenfele látni. De majd még arra is rá fognak jönni, hogy a strandolást is éjszakára kellene ilyenkor áttenni. A kellö világításhoz szükséges energiát pedig a nappal begyüjtött napenergiával lehetne megoldani. De lesznek még cifrább változások is amiket a klima-változás megkövetel.
Szúnyog
2016. február 29. 08:15
Gyalázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!