1000 év múlva

2015. október 22. 08:57

Az ASAP Science szerint 1000 év alatt nem változik olyan sokat az ember és a környezete. Vajon tényleg ilyen lassú lesz a fejlődés?

2015. október 22. 08:57

Az ASAP Science megkísérli bemutatni, hogy milyen lesz az élet és hogyan változhat meg az ember 1000 év alatt. Mi az, amit ma már jogosan vélelmezhetünk, hogy a jövőben meg is fog valósulni. A nanobotok tényleg folyamatosan javítják majd az emberi testet? Lesznek önmagukat fejlesztő és lebomló automatikus épületek? Hány nyelv fog majd kihalni 1000 alatt? Lesz-e közös új nyelv? Tényleg barnább lesz a bőrünk, mint most? A géntechnológia lehetőséget ad majd, hogy fura mutánsokat hozzunk létre? Megannyi kérdés, itt van néhány őrült megoldási javaslat a jövőre vonatkozólag. Kérdés tényleg ez lesz, vagy csak álmodozunk és 1000 év múlva már nem is él ember a Földön.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!