Az internetes kommentelés jövőjét építi a Digg

2015. október 10. 12:58

Az internetes időszámítás szerint "Reddit előtti" közösségi híroldal, a Digg meg akarja menteni az online kommentelést. Legújabb terméke, a Digg Dialog hivatott e célt betölteni.

2015. október 10. 12:58
Nick Statt

Az internetes időszámítás "Reddit előtti" közösségi híroldala, az azóta a webes újságírás egyik legigényesebb platformjává vált Digg meg akarja menteni a sokak szerint elátkozott online kommentelést.

Digg Dialog a "megmentő", a cég új termékének neve, lényege, hogy a hírszolgáltatók kétirányú kommunikációt alakítanak ki vele szerzők/szerkesztők és olvasók között. Használata elsősorban a hosszú, színes cikkekre és a hírfolyam más egyedi történeteire irányul.

Az online médiáról szóló beszélgetések egyik főtémája, hogy mit nem szabad feladni, illetve mi továbbítható olyan platformokra, mint a Facebook, az Apple és a Google. Az elmúlt években népszerűségéből sokat vesztett komment-szekció az előbbiek egyike, a legtöbb újságnál szívesen megszabadulnának tőle. Ezen kívánnak változtatni a Digg Dialoggal.  

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!