A ló meghal a madarak kirepülnek

2015. november 30. 12:47

A WordsEye botcsinálta 3D dizájnert csinál belőlünk, csak le kell írni mit szeretnénk látni és megvalósítják azonnal. Az eredmény olyan szép lesz, mint a varrógép és az esernyő találkozása a boncasztalon.

2015. november 30. 12:47
Jon Fingas

Az idő nyeritett akkor azaz papagályosan kinyitotta a szárnyait mondom széttárt vörös kapu…

Kassák Lajos most biztos forog a sírjában, ha meglátná mit művelnek a WordsEye ötletgazdái angol nyelvű verseiből, hogyan válik ténylegesen is 3D képekké az írott szövege. A webes alkalmazás azoknak készült, akik nem konyítanak a 3D tervezéshez, lusták azt megtanulni is és a térbeli látás sem az erősségük, mert geometriából szekundával suhantak át a matematika limbója alatt. A WordsEye fog bármilyen írott szöveget, majd az abban fellelt tereket és tárgyakat (személyeket és állatokat is) próbálja megtervezni és megjeleníteni meglepően szürrealista módon egy 3D térben, hiszen matematikára kényszerül, vagyis statisztikai alapon próbál a szövegből virtuális tereket varázsolni több kevesebb sikerrel. A végeredmény viszont magáért beszél, nem véletlen, hogy a béta teszt üzemben lévő oldalra már előre kell jelentkezni annyian rákattantak erre az elborult megoldásra. Ha minden igaz nemsokára majd táblagépes és mobilos változata is lesz Kassák Lajos legjobb tanítványának, a WordEye algoritmusának.
 
"én KASSÁK LAJOS vagyok
s fejünk fölött elröpül a nikkel szamovár.” 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!