Vásárolj mesterséges intelligenciával karácsonyi ajándékot!

2015. november 18. 18:00

Az IBM új alkalmazása megmondja, milyen karácsonyi ajándékok és játékok lesznek a legnépszerűbbek.

2015. november 18. 18:00

Az iOS-re írt Watson Trend app a híres szuperszámítógép mesterséges intelligenciáján alapul. Több kategóriát (tech, egészségügyi cuccok, játékok stb.) néz át, és készít előrejelzéseket arról is, hogy mi lesz tartósabb siker, mi nem. Előrejelzéseihez az adott termék közösségi média visszhangját, blogokat, kommenteket, értékeléseket használ fel. Egyes javaslatai nagyon speciálisak (például a PlayStation 4), mások általánosabbak (Sony kamerák, Dell desktop számítógépek).

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 19. 14:22
Félreértés ne essék, ezek a cuccok rendkívül hasznosak is tudnak lenni, de talán nem pont a karácsonyi ajándék kiválasztására kellene használni. Ahogy mondjuk egy fejsze egészen más szerepet kap egy favágó és egy feleséggyilkos kezében.
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 19. 14:22
Szép új világ :-)
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 19. 14:22
Az agyhalottaknak már tépelődni sem kell.
brekker
2015. november 19. 07:51
Az igazi az lesz, ha a mesterséges intelligencia el is fogyasztja helyettünk amit megrendelt. Akkortól megszűnnek a reklámok, és minden ember boldog álomba merül valami szupertévé készülékhez csatlakoztatva. Amíg futja a hitelkeretből, amit az álmai alapján töltenek fel. A jól álmodók egyre feljebb jutnak az álomranglistán, egyre jobb egészségnek örvendenek, és egyre tovább élnek. A rossz álmok álmodói pedig hamar megszabadulnak önmaguk sivár világától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!