2015 öt emlékezetes technológiai pillanata

2015. december 30. 15:30

A Google most már inkább Alphabet, szórakoztatók a Csillagok háborúja játékok, megjelent a Microsoft saját tervezésű Surface Book laptopja, itt a Tesla Autopilot és az iPad Pro is – a Mashable szerint ez az öt technológiai esemény emelte 2015-ben az IT-mércét.

2015. december 30. 15:30

Az 1998-ban alapított Google október elejétől Alphabetté alakult át, az az új anyacég. Az eredeti alá hivatalosan már „csak” a kereső, a YouTube és az Android tartozik. A BB-8 droid rendkívül népszerű, számtalan változat, még nyomtatott karácsonyfa-dísz is készült róla. A Microsoft agyafúrt Surface Bookja különleges notebook, a Surface sorozathoz képest meglepően nagy kijelzően. A Tesla Autopilot nevével ellentétben egyelőre nem veszi át a volánt a sofőrtől. Az iPad Pro fura szerkezet, megosztja a közvéleményt, vagy esetleg valami újat indított el vele az Apple?

A vélemények nyilván megoszlanak, a Mashable szerkesztői szerint mindenesetre ez az öt gép, kütyü tette még magasabbra a képzeletbeli tech-lécet 2015-ben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!