Az Erő az R2D2 drónnal van!

2015. december 22. 14:11

A Csillagok háborúja láz egyik legeredetibb terméke egy ügyesen és meglepő gyorsasággal repülő R2D2 drón. Fejlesztője az Arturo becenevet adta neki, és a videón is látszik, hogy az Erő mindig vele van!

2015. december 22. 14:11

Rengeteg drónt, köztük sok izgalmasat mutattak be az utóbbi hónapokban. Az egyik 3D nyomtatással készült, és eléri az óránkénti 240 kilométeres sebességet. Egy másik lángszóróval pulykát süt, és így tovább, tobzódik a kreatív fantázia.

Láthattuk idén a Millennium Falcon (Sólyom) egyedi változatát, majd néhány nappal a Csillagok háborúja. az ébredő erő premierje előtt a világ első R2D2 drónját. De nemcsak az időzítés, hanem a legendás robothoz „megszólalásig” hasonló négy propelleres gép is tökéletesre sikerült, ráadásul gyors is.

 

A drón a légi fotókat és filmeket készítő Don Melara munkája. Mozgatható a feje, LED-ekkel szerelték fel, fütyül és egyéb beep-szerű hangokat ad ki. A Los Angelesi Nemzetközi Drón Show-n is a csodájára jártak.

Melara hamarosan a gép felépítéséről is kiad egy videót a YouTube-on.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. december 22. 20:02
száraznyolcas
brekker
2015. december 22. 19:59
A Swarm of Nano Quadrotors https://www.youtube.com/watch?v=YQIMGV5vtd4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!