A drónok veszélyesek is lehetnek

2015. december 24. 07:35

Lassított felvételen jól látható, gyümölcscentrifugaként is hasznosíthatjuk a drónokat.

2015. december 24. 07:35
Casey Chan

Ugyan az USA-ban már regisztrálni kell a drónokat és jövőre az EU-ban is (tehát hazánkban is) mégis a legjobb ajándéknak számít ezen a karácsonyon. Sokan viszont nem tudják, egy veszélyes fegyver, nemcsak repülésre alkalmas, ha működik a propellereivel bármit szépen szétszabdalhat. Hogy ez mennyire igaz, az kiderül milyen jól viselkedik gyümölcscentrifugaként és hogyan bánik el a különféle gyümölcsökkel. Helyettesítsük be akkor ezt egy emberi szövettel vagy lágy résszel és már sejthető mekkora sebeket okozhat. Ezért nem érdemes a lakásban tesztelni a friss ajándékot, mert nemcsak a drága karácsonyfa, hanem a macska, a nagymama, a bejgli és a függöny és a rokon gyerekek is sérülhetnek, ha elszabadul a kínai utángyártott repülő robot. A videó tehát jól jöhet az ajándékok kibontása után, hogy csak majd szabadtéren reptessék a miniatűr drónjaikat, mert íme mire képes, ha nem tudjuk irányítani. A felvételeket „slow motion” kamerával vették fel, látható másként bánik el egy banánnal és egy tojással is a propeller vagy egy kolbásszal. A végén azonban nem kerülheti el a drón sem a végzetét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!