Cool List Hungary 2015 – 50. Erdély Mátyás

2015. december 07. 11:53

Erdély Mátyás a SaCOOL fia operatőreként varázsolta el olyan képekkel a világot, hogy csak a jólneveltségünk miatt nem kezdünk el coolokausztot emlegetni. Schindler listája? Ugyan már, ez itt a Cool Listája!

2015. december 07. 11:53
Dr. Cool Phd.

Ja, hogy már ott tartunk, hogy kapásból egy Cannes-i nagydíjassal kezdjük a listát?! Hát mi kérünk elnézést! Erdély Mátyás a SaCOOL fia operatőreként varázsolta el olyan képekkel a világot, hogy csak a jólneveltségünk miatt nem kezdünk el coolokausztot emlegetni. Schindler listája? Ugyan már, ez itt a Cool Listája!

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2015. december 15. 09:04
szeretem azokat a túlművelt posztokat, amelyek mellett túlműveletlennek látszódom, mert a magam végességével szembesít, tehát már-már Istenként vetül ki, elő, fel, felém és rám. szégyenkezve kullogok tova, a magyarázatért talán egyszer visszanézek, és addig is iszom egy sznobi szörpöt.
sagramor
2015. december 10. 19:45
ez a cool lista évről-évre nagy átfedést mutat a saját "agyament liberálisok, akik nélkül jobb lenne ez az ország" listámmal.
heep
2015. december 10. 19:44
Nincs miről vitáznom. Nem láttam és nem is fogom megnézni ezt a filmet. Az Erdély Mátyást láttam valamelyik adón nyilatkozni. Nem kicsit van elszállva önmagától. De ez lehet, hogy általános a filmszakmában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!