Ausztráliában már a jövőben élnek

2015. december 02. 09:19

Legalábbis a Herald Sun szerdai száma 2105.12.02 dátummal jelent meg ma. Valami történt titokban, amiről nem tud az emberiség vagy csak a nyomda ördöge tréfálta meg a kenguruk földjének lakóit?

2015. december 02. 09:19
Johnny Lieu

Ausztráliában Victoria államban nagy napra ébredtek a rendes nyomtatott sajtót fogyasztó állampolgárok.100 évet öregedtek a Heral Sun-t gyártó nyomda ördögének következtében, valaki felcserélt egy 1-est egy 0-ával, így a jövőbe kerültek. 2015 helyett 2105 napi bonyodalmaival kell majd megbirkózniuk ma, igaz a címlapon figyelő Oprah azért érdekes módon nem öregedett (a celebek soha sem ezt már ismerjük a magyar bulvár rögvalóságból is), de tudjuk manapság már bármire képes a tudomány. De lehet az is, ez az ausztrál kormány trükkje, hogy megússzák a migrációs válságot. A déli földrész annyira messze van tőlünk, hogy már az éghajlatok is felcserélődtek, náluk éppen most kezdődik a nyár, lehet hogy a klímaváltozás 100 éves óraátállítással is együtt járt?


 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!