Kilencszer nézte végig egymás után az új Csillagok háborúját egy rajongó

2015. december 23. 09:52

Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese. A győztes Jim Braden csaknem két teljes napot töltött a moziban, és hat másik rajongót múlt felül.

2015. december 23. 09:52

A versenyzőknek végig kellett nézniük az első hat részt, majd utána a hetediket annyiszor, míg végül csak egyikük maradt talpon. Braden hét évre szóló ingyenes belépőt kapott a mozihálózattól, valamint emléktárgyakkal is gazdagodott, és a tiszteletére az ő nevét viseli az egyik szék a moziban, ahol a versenyt rendezték. Az austini férfi a széria nagy rajongójának tartja magát, a legújabb részt már évek óta várta.

Az ébredő Erő első vetítésén a fia is ott volt vele, ami különösen nagy örömmel töltötte el a The Hollywood Reporter szerint. Az első vetítést eufóriában nézte végig, a többi vetítésen pedig már inkább a részletekre figyelt. A nyolcadik és a kilencedik alkalmat már kicsit nehezebben bírta, vallotta be. A Star Wars: Az ébredő Erő a Jurassic World globális hegybevételi rekordját megdöntve 528 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén, és világszerte lázban tartja a rajongókat.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. december 04. 14:42
Ez az orvosára tartozik.
atila68
2016. augusztus 12. 11:37
Az elmúlt 24 óra nem volt elég, hogy magyarázatot találjak erre: IMDB Ratings: 8,7
választópolgár
2016. március 09. 20:07
nekem egyszer is sok volt
wartog
2016. február 23. 21:06
és azután visszavitték a zárt osztályra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!