A robotok karácsonykor is dolgoznak

2015. december 23. 12:44

A Boston Dynamics nem hagyja pihenni a robotjait még karácsonykor sem, promóciós célokra is beveti őket egy Mikulás szánját vontatják a szerencsétlenek.

2015. december 23. 12:44
Thomas Ricker

A Boston Dynamics négylábú robotjai nagy feltűnést keltettek 2015-ben, végre egy hatékony málhahordásra és harci feladatokra bevethető robotot láthatott a nagyközönség. Igaz közben a Google vette meg a céget, de ha annyira jól sikerült a termék, akkor egy kis karácsonyi reklámot is csinálnak neki, hiszen jól jön egy promóciós videó a nagy bejglizabálás közben is. Meg a gyerek úgyis BB-8-et kapott karácsonyra, lássa a robotikáé a jövő, már a csapból is ez folyik. Sajnos robotos formában a Reszkessetek sorozatot még nem dolgozták fel, de a Rick és Morty-ban sok robot van, az pedig 2015-ben még a felnőtteknek is kötelezően megnézendő. Arról sokan vitatkoznak, hogy ez most akkor kutya vagy öszvér vagy robotszamár lenne, de ezt bízzuk a nép fantáziájára. A karácsonyi díszítésben most szarvasnak vannak beöltöztetve, stílszerűen fenyőből készültek a szarvak, mögöttük pedig egy női Télapó (Ákosnak innen küldi áldott karácsonyi üdvözletét!) ösztökéli őket. Van elmaradhatatlan Jingle Bells is sajnos (a nagy bevásárlásban sokan megutálták egy életre a Best ov Christmas dalokat és még csak most kezdődik a 3 napos giccstortúra), de a legfontosabb a hó az bizony hiányzik. Aki megirigyelte ezt, az ha talál otthon valamilyen robotot díszítse fel és küldje el a Mandiner szerkesztőségébe. Macska, kutya és más biológiai entitás nem ér, csak gépből való dolog. Háztartási robotgép sem versenyezhet, de robotporszívó már jöhet!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!