Az Intel és a jövő

2016. január 10. 09:18

Brian Krzanich hozta a legjobb ict-bulit a CES 2016-on Lady Gaga-val és ezzel a Segway Ninebot robottal.

2016. január 10. 09:18

„A technológia manapság egyre inkább átformáló erejű, újszerű és hozzáférhető. A felhasználók egyre inkább az élményt részesítik előnyben a konkrét termékekkel szemben, az Intel technológiája pedig ebben a katalizátor szerepét tölti be azzal, hogy lenyűgöző élményeket tesz lehetővé, miközben végsősoron az életünket is jobbá teszi,” – mondta Brian Krzanich, a Las Vegasban zajló CES-en tartott megnyitó-előadásában.

 

Krzanich egy új típusú személyszállító eszközt is bemutatott: a Ninebot új terméke egy olyan Segway, amely képes átalakulni robottá. A Segway vezérlését egy Intel Atom 
processzor végzi, és egy Intel RealSense ZR300 típusú kamera segítségével navigál a térben és kommunikál használójával illetve az okosotthonban lévő szenzorokkal. A tervek szerint a robot a kereskedelmi forgalomban is elérhető lesz, első fejlesztői készletei pedig az idei év második felében hozzáférhetővé válnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!