Fűtött kapucnis dzsekiben elviselhető a tél is

2016. január 27. 16:30

Elemről fűthető kapucnis dzsekivel állt elő egy amerikai startup. A Mashable újságírója ki is próbálta.

2016. január 27. 16:30

Itt a tél, jönnek a hóviharok, New York már átvészelt egy hatalmasat. Ezekre a zord időkre szánja fűtött kapucnis dzsekijét és kesztyűjét a Ravean startup.

A Mashable divatriportere, David Yi New York utcáin még az ítéletidő előtt kipróbálta az elemmel működő kapucnis dzsekit, és olyan – kellemes – érzése volt, mintha meleg takaró lenne rajta.
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. január 28. 14:11
Modern világban startup-ok csinálják a meleg kabátot elemmel fűtve. Régen a startup-okat szűcsöknek hívták ,és birkabőrből varrták a meleg kabátokat. Elem nem kellett bele, és működött. 1.,Tudják-e azt ez emberek, hogy egy-egy elem legyártása mekkora környezeti kárt okoz? És milliárd számra történő gyártása? 2., Régen a startup-okat, szerencselovagoknak, hívták.
bunko_jobbos
2016. január 28. 07:45
Fantasztikusan új találmány, kb. 100éve is feltalálhatták volna. Mondjuk értelme az nincs a mai akkuk kapacitását és a fűtés energiaigényét ismerve. Nem csoda, hogy sok startup tönkre megy. Mind ilyen baromságot talál ki. A rohadt nagy hideg (USA) meg megreklámozza őket.
12345
2016. január 27. 22:52
Ez a csavó tuti buzeráns a mozgása alapján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!