Elindult Magyarországon is a Netflix

2016. január 07. 13:08

A CES-nek volt valami haszna is, mert elindult az internetes „kábeltévé” hazánkban is, mostantól 10.000 friss filmet vagy sorozatot nézhetünk mi is online rajta.

2016. január 07. 13:08

Sokan várták már ezt a lehetőség, hogy ne kelljen a magyar csatornákon megvárni egy-egy remek sorozatot, hanem a Netflix-re regisztrálva hivatalosan is az amerikai sugárzással egy időben lehessen azokat megtekinteni. Három csomagra fizethetünk elő 8–10 és 12 eurós áron. Az első változat a hagyományos tévének megfelelő minőségbe és 1 gépre ad filmeket, a második HD minőségben és 2 gépre (ez lehet tábla is vagy mobil persze), a harmadik, a prémium csomag, pedig 4K vagyis Ultra HD minőséget (ha van ilyen cuccunk már jelenleg is) és így 4 különböző gépen is nézhetjük a filmeket. Van hozzá 1 hónapos ingyenes próbaidőszak is, ha nem tetszik bármikor lemondhatjuk (pl. nyaralunk).
 
 
Már régóta tervbe volt véve a magyar jelenlét, hiszen a domainnév már le volt foglalva előre évek óta. Sejteni már lehetett a tavalyi osztrák indulás után, hogy nem sokat kell aludni, hogy megjelenjenek nálunk is hivatalosan a Netflix végre. Amúgy a videostreaming az európai forgalmazási jogok miatt késett ennyire, mivel ezek minden egyes országban sajnos különbözőek voltak eddig. Remélhetőleg az éles üzemben nem kell majd egyes sikersorozatokra várni, hanem tényleg az ígéretnek megfelelően azonnal nézhetjük őket. A tegnapi bejelentés mellékesen 130 országra vonatkozott, nemcsak hazánkra. Lehet próbálkozni tényleg annyira jó, mint ahogy az amerikaiak mondják vagy sem.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Droite
2016. január 07. 15:04
Valaki tudja , hogy magyarorszagon mukodik-e a amazon fire tv set box-a jailbrokenelve? Vagy legalabb a Roku tv plex tv kombo media serverrol?
Droite
2016. január 07. 14:49
Azert az utra hd 4k-s streamhez jofele internetsebesseg is kell ami amerikaban az alapszolgaltatasnal is 4mb/s korlatlan mennyiseg 40$ . 512 kb/s alkalmatlan ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!