A drónokat lelövik ugye?

2016. február 04. 07:11

Az FAA 36 mérföldes körben minden drónt eliminál, ami megjelenik a Super Bowl közelében

2016. február 04. 07:11


A Federal Aviation Administration nem cicózik, ha drónt fog látni, ami megközelíti a Super Bowl környékét lelövi azonnal. A No-Drone-Zone nemcsak a stadion környékét jelenti idén, hanem egy 36 mérföldes körben állapodtak meg Santa Clara Levi’s Stadium környékén a hatóságokkal. A No-Fly-Zone San Francisco északi és nyugati zónáira vonatkozik, délen Santa Cruz, Morgan Hill és Gilroy is beletartozik, valamint San Jose és Pleasanton északon és keleten még kiegészíti. 

 
A repülési tilalom délután kettőtől éjfélig tart vasárnap, megsértését keményen szankcionálják. Minden pilóta nélküli repülőt lelőnek, mivel potenciális fenyegetésnek vélelmezik alapból azokat. Egyébként mindenütt hirdetik is a drón nélküli amerikai foci ünnepet: „bring your lucky jersey, bring your face paint, bring your team spirit … but leave your drone at home.” Az Super Bowl 50-en amúgy a Carolina Panthers és a Denver Broncos mérkőzik meg vasárnap fél 4-kor, igaz az amerikai foci hazánkban kevéssé hozza lázba az embereket sajnos.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. február 05. 20:49
Már majdnem olyan jó, mint a Fideszes csodafegyver. Ledobják és 50 kilométeres körzetben mindent ellop. Csak még nem tudják mivel célba juttatni, mert eddig az összes kilövő/célbajuttató szerkezetet ellopta. Így hát kénytelenek a családtagokon, strómanokon, alapítványokon és egyéb csókosokon keresztül operálni.
Akitlosz
2016. február 05. 09:40
Milyen jogon? 36 mérföldes körzetben minden terület az övék, másnak nincsen ott magánterülete?
Secnir
2016. február 05. 09:39
az azért szép lesz, amikor a stadiontól két kilométerre a kis john játszik a szülinapjára kapott tízeurós kínai drónnal a kertben, aztán egyszercsak megjelenik egy F14-es és szétlövi a picsába a kis johnt drónostul, szülinapos házibulistul. maradjunk annyiban, hogy ez csak kvázi egy fenyegetés, hogy ne sasolják a superbowlt meg ne próbáljanak meg bombát becsempészni. elrettentés.
veletlen
2016. február 05. 04:53
Vajon mikor nyúltak a kódhoz utoljára, ha még kint van az iWiW-es és Google Readeres megosztás lehetősége is? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!