Ódon Vírusok Múzeuma

2016. február 10. 09:21

A The Malware Museumban a régi idők legkártékonyabb vírusait nézhetjük meg, mint egy állatkertben.

2016. február 10. 09:21
Cade Metz

A retró mindig jó, különösen az itc világban, amikor rácsodálkozik egy mai SnapChat-en és Facebook Messengeren élő tinédzser mik is azok a vírusok és miért volt annyira béna az MS-DOS, hogy nem működött érintőképernyővel sem. A The Malware Museum a régi idők emlékeit, ami tönkre is tették egy halom ember munkáját anno tették közszemlére, természetesen a kártevőket kiherélve.

A 79 rettegett vírust most videóban nézhetjük meg és a grafikus megvalósítását, ami a mai fiatalokat nem nagyon hozza lázba, de a középkorú ma már öltönyben tartalommarketinget toló vállalkozók elégedetten csettintenek én mindet bekaptam annak idején, mert már annak idején is géppel toltam az ipart. Arról nyilván hallgat mindez azért történt, mert már akkor is spóroltak a vírusirtók legális megvásárlásával, így az nem volt rendesen frissítve soha.
 

A régi idők vírusainak gyűjteményét, ami a Bill Gates MS-DOS-os számítógépeinek életét keserítette meg, most videofilmekben láthatjuk, hogyan működtek és milyen fenyegetéseket toltak ki a VGA képernyőkre. Dátum és cím, valamint készítője neve alapján is tudunk keresni rájuk egy katalógusban. A The Malware Museumot Mikor Hermanni Hyppönnen álmodta meg és gyűjtötte össze, ő hivatalból a hétköznapokban az F-secure it biztonsági cég mérnöke.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!