Így néz ki a felnőtt Harry Potter

2016. június 01. 09:41

Hamarosan bemutatják a Harry Potter and the Cursed Child című színdarabot az Egyesült Királyságban. Harry ugye már középkorú férfi, túlhajszolt minisztériumi alkalmazott, férjként és három Roxfortba járó gyermek édesapja. Valami visszajön kísérteni a múltból, miközben fia, Albus egy olyan családi örökséggel szembesül, amit sosem akart a magáénak.

2016. június 01. 09:41

A nyáron mutatják be a Harry Potter and the Cursed Child című darabot Londonban, ami ugye a világsikert arató és nagyhatású Harry Potter-sorozat nyolcadik darabja lesz, főszerepben egy immár felnőtt Harryvel. A produkció most közölt jelmezes képeket a színészekről. A darab szinopszisa szerint Harry a múltjával küzd, amely sehogy sem akar ott maradni, ahol a helye lenne; eközben legkisebb fia, Albus egy olyan családi örökséggel találja szemben magát, amelyet sosem akart.

Hermionéról és Ronról, valamint Harryről már láttunk képet, de nem jelmezben. Most a Harryt alakító Jamie Parker homlokán már ott virít a jellegzetes villám alakú sebhely is:

Harry, Albus és Ginny

Harry Potter (Jamie Parker)

Ginny Weasly (Poppy Miller)

Albus Potter (Sam Clemmett)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!