Kisfilmet írt a neuronhálózat: semmi értelme

2016. június 10. 15:29

Betápláltak egy csomó sci-fit és egy sor dolgot egy mesterséges neuronhálózatba, aztán megkérték, hogy írjon egy filmet. A végeredményt leforgatták, de nem lett igazán koherens.

2016. június 10. 15:29
Betápláltak egy sor dolgot egy mesterséges neuronhálózatba, és megkérték, hogy írjon belőle filmet. Ez lett a végeredmény.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2016. június 11. 11:16
Hát, inkoherensnek inkoherens, fascinating-nak nemigen nevezhető. Mint egy random szám generátor, annyira esztétikus. Mesterséges "intelligencia" - BRUHAHHAHAHA. ttől sokkal-sokkal jobb újraolvasni Lem bácsi Kiberiáda-ját - sokkal inteligensebb, és sokkal humorosabb is, mint ez a gyagya zagyva. Vegyük pl. az Elektrubadúrt ... :-)
Dénia
2016. június 11. 11:15
De miért gondolták, hogy magától képes kitalálni egy értelmes történetet?
reader
2016. június 10. 18:52
Manapság vannak erre úgynevezett generatív modellek, amik anélkül, hogy megmondanánk nekik mi a helyes, átrágják megukat az adatokon, és megtanulják a szabályosságokat, struktúrát. Aztán meg lehet őket kérni rá, hogy ez alapján generáljanak valami újat. Lehet pl. arcokat gyártani, vagy a wikipédia alapján wiki cikket, vagy ezek szerint scifi regényt is :) Minél több adatot kap a neuronháló, annál jobb lesz az eredmény is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!