Megmozdult a virtuális diáklány

2016. október 07. 11:30

Saya, a számítógépes animáció egyik csúcsterméke tavaly kápráztatta el a világot. Nemrég készült el a virtuális karaktert mozgás közben megörökítő első videó.

2016. október 07. 11:30

A tokiói művész-mérnökházaspár, Teruyuki és Yuka Ishikawa tavaly lepte meg a világot Sayával, a számítógépes animációval létrehozott hiperrealisztikus diáklánnyal. Élethűségéről elragadtatással nyilatkozott szakma, média, szélesebb nyilvánosság.

Szinte vírusként söpört végig az interneten, teremtői pedig néhány rendereléssel az eredetinél is valósabbá varázsolták a japán tinit. Nagyjából úgy is néz ki, mint képzeletbeli iskolatársai.

Mostanra elkészült a Sayát mozgás közben megmutató első videó is, kereskedelmi bemutatón prezentálták a nagyérdeműnek, kicsit ugyan merev, ruhája úgyszintén, de az Ishikawák nyilván dolgoznak a még hihetőbb soros változaton.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!