Csináljunk italo diszkót okostelefon-kamerával!

2016. november 17. 14:30

Mesterséges intelligenciával varázsol elő Giorgio Moroder hangulatokat egy roppant szórakoztató app.

2016. november 17. 14:30

Elon Musk, Bill Gates és Stephen Hawking mind figyelmeztetett a mesterséges intelligencia veszélyeire, hogy az emberiség létére jelenthet kockázatot az elszabadult MI. De vajon ugyanezt gondoljuk, gondolhatjuk-e egyáltalán ugyanezt, miután játszottunk egyet a Google Giorgio Cam-jével?

A Szilícium-völgy néhány ügyes diszkórajongója képfelismerést és beszédszintézist használó gépitanulás-appja Giorgio Moroder ihletésű italo diszkó számokat generál. Okostelefonnal vagy számítógép-kamerával készítünk egy fényképet, az MI címkékké bontja a képet, majd szórakoztató robothangon visszaénekli.

De az app nemcsak szórakoztató, hanem ingyenes is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2016. december 27. 21:36
Elon Musk autói a jelenben jelentenek nagy veszélyt a használóikra. Bill Gates programozóként máig megragadt a basic szintjén. Stephen Hawking szakterülete pedig messze esik a programozástól, pláne a mesterséges intelligenciáktól. a Google meg filologizáló pofázás helyett dolgozik. ez az app különben semmilyen veszélyt nem hordoz a felhasználójára. viszont ügyes social engineering praktikával azt a látszatot kelti, hogy több annál mint ami valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!