Ők hárman már biztos szerepelnek az új Star Trek-sorozatban

2016. november 30. 11:52

Doug Jones, Anthony Rapp és Michelle Yeoh szerepelni fognak az új Star Trek-sorozatban – jelentette be a CBS. A következő napokban újabb bejelentésekre lehet számítani: nem lehet például tudni még mindig, hogy ki játssza a főszereplőt.

2016. november 30. 11:52

Doug Jones, Anthony Rapp és Michelle Yeoh in szerepelni fogak a Star Trek Discoveryben – jelentette be a CBS csatorna. Jones (a képen középen) Saru hadnagyot, a Csillagflotta tudományos tisztjét fogja játszani, aki egy eddig ismeretlen idegen civilizáció tagja. Rapp (balra)karakterét Stamets hadnagynakhívják, aki asztromikológus, vagyis gombaszakértő lesz a Discoveryn. Yeoh (jobbra) a Shenzhou nevű Csillagflotta-hajó kapitányát játssza majd.

A Variety arról ír, hogy a napokban még várhatóak bejelentések a sorozattal kapcsolatban. A Star Trek Discovery 2005 után az első Star Trek-sorozat lesz.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hetedik
2016. december 15. 20:28
Ez itt a borg ! minden ellenállás hasztalan! seven of nine a legjobb
még fokozza
2016. december 01. 02:50
Én azért szeretem a zsidókat, mert szabálytalan fülük van és lehet rajtuk nevetni!
Bástyaelvtárs
2016. december 01. 02:49
De mikor jön ki az új sorozat?
anaphylaxiás sokk
2016. november 30. 14:52
Igazán összehozhatnának már egy Kirk kapitány - Dart Vader harcot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!