Hazaengedték a kórházból Hoppál Pétert

2022. július 09. 17:15

A kultúráért felelős államtitkár Pécsett lábadozik tovább.

2022. július 09. 17:15
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a napokban kórházba került Hoppál Péter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. Állapota gyorsan javult, nemsokkal később már a magyar egészségügyet méltató posztot tett közzé közösségi oldalán, melyben köszönetet mondott az orvosok és az ápolók munkájáért.

Szombaton pedig már egy mecseki panorámát ábrázoló képet osztott meg követőivel, melyhez az alábbi kísérőszöveget fűzte:

„...Búvó otthoni táj. Ó, megvan...”

/Radnóti Miklós/

Helyi informátoraink megkeresésünkre megerősítették azt a sejtést, hogy az államtitkárt hazaengedték a kórházból, otthonában, Pécsett folytatja a lábadozást.

 

Nyitókép: Hoppál Péter Facebook-oldala

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. július 10. 11:24
Hoppál-zsigó kormányszóvivők:)))
szodabár
2022. július 10. 10:57
A Mandiner vezetői ugye élvezik, hogy nincs ikszelés? Hát ez legyen a legnagyobb élvezet az életükben!
Perczel Éva
2022. július 10. 07:30
Öröm olvasni a moslékosok szeretetének áramlását, áradását!
FeketeFehér
2022. július 09. 20:56
Az oké, hogy a kultúráért felelős államtitkár otthon lábadozik -jobbulást neki- a baj az, hogy a magyar kulturális élet fokozatosan és folyamatosan haldoklik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!