Elszigetelődünk? – A hatalmas érdeklődés miatt duplázik a Coldplay Budapesten

2023. július 25. 15:26

A banda tizenhat év elteltével érkezik újra a magyar fővárosba.

2023. július 25. 15:26
null

Ahogy azt korábban a Mandineren is megírtuk, a világ egyik legsikeresebb együttese 2024. június 16-án a Puskás Arénában ad koncertet.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel azonban a szervezők ma bejelentették, hogy a megnövekedett igény miatt az együttes a Music Of The Spheres világ körüli turné részeként egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, 

2024. június 18-ra a Puskás Arénába. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

A banda tizenhat év elteltével érkezik újra a magyar fővárosba 

A zenekar eddig egyszer, 2008-ban járt Magyarországon, akkor a Budapest Sportarénában adott koncertet, meglepő módon meglehetősen csekély érdeklődés mellett.

Most azonban úgy tűnik, hogy az elmúlt 15 év alatt a banda népszerűsége jelentősen megugrott hazánkban is.

A brit zenekar nyári dátumokkal egészítette ki jövő évi európai turnéját: története során először lép majd fel Athénban, Bukarestben és Helsinkiben is – közölte a szervező Live Nation korábban.

A 2021-ben megjelent lemez, a Music of the Spheres világ körüli turnéja tavaly márciusban indult, azóta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – 

többet, mint bármelyik előadó az elmúlt két évben. 

A show a rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt jó kritikákat kapott, és elismeréseket gyűjtött be.

A hétszeres Grammy-díjas Coldplay (Chris Martin énekes, gitáros, billentyűs, Johnny Buckland gitáros, Guy Berryman basszusgitáros és Will Champion dobos) eddig több mint százmillió albumot adott el, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Yellow, a Speed of Sound vagy a Clocks.

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 25. 23:21
Remélem, nem felejtenek el kiállni az üldöztetett LMBTQ magyarokért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!