Karácsony jó érzékkel gratulált a Céline Diont megalázó Taylor Swiftnek, de legalább az A-Híd-as munkavédelmi sisakot eltüntette

2024. február 08. 11:04

Mint ismert: kisebb felháborodás tört ki Taylor Swift körül a díjátadón tanúsított viselkedése miatt, amikor is egyszerűen ignorálta a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő legendás énekesnőt, Céline Diont.

2024. február 08. 11:04

Karácsony Gergely főpolgármester a TikTok-csatornáján válaszolt a követői kérdéseire. Az egyik kérdés azt taglalta, mikor lesz Taylor Swift koncert Magyarországon, mire azt felelte, nagyon boldog lenne, ha tudná erre a választ, mert reméli, hogy fog jönni valamikor. Majd hozzátette: „innen is gratulálok a sokadik Grammy-díjhoz”.

Ezt is ajánljuk a témában

Mindez azért visszás picit, mert mint ismert: kisebb felháborodás tört ki Taylor Swift körül a díjátadón tanúsított viselkedése miatt, amikor is 

egyszerűen ignorálta a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő legendás énekesnőt, Céline Diont. 

Ő volt ugyanis, aki Taylor Swiftnek adta át a Midnightsért az év albumának járó Grammy-díjat.

Az 55 éves énekesnő a fiával kéz a kézben sétált be a színpadra. Hosszú idő után ez volt az első nyilvános megjelenése, miután 2022 decemberében határozatlan időre lemondta minden fellépését. Akkor jelentette be, hogy a stiff-person-szindróma nevű gyógyíthatatlan autoimmun betegséggel küzd, ami izommerevséggel, izomgörcsökkel jár, és a hangszálakra is kihat.

Swift a felvételek szerint úgy lépett a színpadra, mint aki nem egészen tért még magához, és tudomást sem vett a legendáról: 

kikapta a kezéből a szobrocskát, miközben folyamatosan a stábja színpadon lévő tagjai felé fordult, köszönőbeszédében pedig meg sem említette Diont.

Nyitókép: Mandiner-grafika

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bunyevac1964
2024. február 08. 22:05
Ehhez bezzeg van esze meg ideje, de kilógó magasfeszkó vezetékeket a Lánchidon nem vette észre. Persze nem az ő dóga ! De ha valakit agyoncsap az áram, akkor T. Swift nagykorú sem segít rajta Rá fog égni az egész mint az életműve.
2024. február 08. 20:36 Szerkesztve
Eddig se voltam fanja Taylor Swiftnek, de büdös tahó. Milyen érdekes, hogy éppen Biden támogató. Érdemes rákeresni, hogy az a Miley Cyrus, aki botrányt, botrányra halmozott - aztán kiderült, hogy nem csoda, mikor a férje egy másik libsi tyúkkal csalta - hogy köszöntötte Mariah Careyt. Zongorázni lehet a különbséget. Nagyon kedves és tisztelettudó volt. Gyerekként bírtam, aztán volt egy durva korszaka, de úgy néz ki, ennek ellenére a sztárolt Taylor Swifttel ellentétben ő van a normális oldalon.
egonsamu
2024. február 08. 18:40
Ilyen bunkót még tévében sem nézek, Magyarországra jobb is ha nem jön. Van itt elég beképzelt semmirekellö hülye nélküle is. Azt hiszi hogy valaki, mert eladott néhány dalfelvételt és kapott valami díjat érte. Az ember értéke nem itt van. Ajánlom mindenkinek Arany János "Domokos napra" címü költeményét. Az pont az ember értékéröl szól.
KBA98
2024. február 08. 16:16
Ennyire ráér? ilyen baromságokkal foglalkozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!