Talmácsi a MotoGP királykategóriájában!

2009. június 12. 12:43

Talmácsi Gábor visszatér a MotoGP-sorozatba, méghozzá a királykategóriába.

2009. június 12. 12:43
Talmácsi Gábor a MotoGP-be igazol. Az induláshoz szükséges anyagi háttér megteremtését a MOL főszponzori szándéknyilatkozata tette lehetővé, amelyben rögzített feltételek teljesülése esetén megfelelő pénzügyi támogatásáról biztosította a versenyzőt, és így a MOL a Scot Racing Team MotoGP főszponzorává válhat.

Az elmúlt napok tárgyalásai során Jorge Martinez ígéretéhez híven hozzájárult ahhoz, hogy Gábor továbblépjen. Az új irányt Cirano Mularoni, a Scot Racing Team MotoGP vezetőjének ajánlata jelölte ki, ami lehetővé tette Talma számára, hogy versenyezzen a legnagyobbak között. Pénteken a Honda is áldását adta, hogy Talmácsi teljes értékű versenyzője legyen a Scot Racing Team csapatának, így minden technikai akadály elhárult a folytatás elől.

Talmácsi a MotoGP-ben (GP hírek)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!