Újabb kerékpártárolókat létesít állomásain a GYSEV

2013. október 17. 14:02

November végéig újabb tíz településen épít kerékpártárolókat, illetve P+R parkolókat a GYSEV. A vasúttársaság április óta eddig 29 állomásán összesen 371 biciklitárolót alakított ki.

2013. október 17. 14:02

A GYSEV vasúttársaság november végéig tíz településen összesen 192 úgynevezett P+R gépkocsi parkolót és 792 kerékpártárolót, valamint 6 autóbuszfordulót és 3 buszöblöt épít a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon. A 626 millió forint értékű fejlesztés részeként Szombathelyen 24 férőhelyes parkolót, Rátóton 20 férőhelyes gépkocsiparkolót és 60 férőhelyes kerékpártárolót, Szentgotthárdon pedig 47 férőhelyes gépkocsitárolót és 100 férőhelyes kerékpártárolót adtak át csütörtökön. November végéig Jákon, Egyházasrádócon, Körmenden, Horvátnádalján, Csákánydoroszlón és Csörötneken is elkészülnek újabb P+R parkolók és kerékpártárolók.

A GYSEV április óta saját forrásból már 29 település állomásán, összesen 371 kerékpártárolót alakított ki utasai számára. Lett biciklitároló Győr-Moson-Sopron megyében Kópháza, Nagycenk, Sopronkövesd, Lövő, Újkér, Fertőszentmiklós, Petőháza, Vitnyéd, Kapuvár, Rábatamási, Kóny, Enese, Rábapatona, Ikrény, Rajka, Beled és Jánossomorja; illetve Vas megyében Répcelak, Salköveskút-Vassurány, Acsád, Tormásliget, Vasvár, Sorkifalud, Kámon, Gencsapáti alsó, Gencsapáti felső, Gyöngyösfalu, Lukácsháza és Kőszeg állomásain.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anita
2013. október 18. 21:46
Szörftároló is jó lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!