Videón, ahogy a francia drukkerek vizespalackokkal dobálják a magyar válogatottat

2021. június 21. 18:33

A francia szurkolók nem bírták elviselni, hogy nem tudták legyőzni a magyarokat.

2021. június 21. 18:33
null

A Csakfoci osztotta meg videót, amin az látszik, a francia szurkolók a magyar-francia Eb-meccs lefújása után vizespalackokat dobáltak be a pályára a magyar válogatottnak. A felvételt megtekintheti alább:

 

Nyitókép: Csakfoci.hu

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. június 22. 11:23
Ugyan már! Csak együtt éreztek a magyar játékosokkal és szerették volna a meccs lefújása után mihamarabb egy kis (külső, belső) hűsítőhöz juttatni őket. Ez teljesen emberbaráti (hogynemondjam "filantróp") cselekedet volt !
lovetta
2021. június 22. 09:59
Nem is a vizespalackok dobálása a figyelemre méltó, hanem az, hogy míg a francia csapat tele van arabokkal meg négerekkel, próbálj meg egy arabot vagy négert felfedezni a francia szurkolók között! Lehetséges lenne, hogy az arab meg néger migránsok nem veszik át a francia identitást és nem érzik magukénak sem Franciaországot, sem pedig annak fociválogatottját?
Teringettét
2021. június 22. 09:08
Nem vagyok olyan álszent, mint a liberál-balos UEFA, ennyi egy focimeccsen lazán belefér (sőt, ha netán üres pet palackok lettek volna, akkor is). El kell ezt szépen engedni és örülni az eredménynek.
fogas paduc
2021. június 22. 08:26
Európai érték. Végül is a nagy melegben így önzetlenül odavágni a vizes palackot a legelmélyültebb szolidaritást fejezi ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!