Felrázta az internetet Szoboszlai átigazolása Liverpoolba

2023. július 01. 11:32

Sajtóhírek szerint a többség örül, de vannak kétkedők is.

2023. július 01. 11:32
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt: sajtóhírek szerint hetvenmillió euróért szerződik az RB Leipzigből a 19-szeres angol bajnok Liverpoolhoz Szoboszlai Dominik, a Magyar Válogatott csapatkapitánya.

Így reagáltak a drukkerek Szoboszlai érkezésére

A tehetséges magyar játékost az angol szurkolók többsége tárt karokkal várja Liverpoolban, de vannak óvatosabb szurkolók is, akik egyelőre nem lelkendeznek – fogalmaz szombati cikkében a Magyar Nemzet. Mint a portál rámutat: „a Liverpool Echo internetes kiadásán hemzsegnek a kommentek Szoboszlai érkezésével kapcsolatban”.

A Szoboszlai játékát nem ismerő kommentelők között ugyanakkor kételkedők is kifejtették véleményüket. Mint egyikük fogalmazott: „korábban sohasem hallottam a srácról”.

A Magyar Nemzet gyűjtését a témában itt olvashatja.

 

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. július 01. 14:18
Jó csapatban bki jobban focizik. Még én is.
Madasa Hatter
2023. július 01. 14:18
Sosem hallott Szoboszlairól.. Aha, de gondolom a 0-4 ről valami csak dereng a buta fasznak
-Zsolt-
2023. július 01. 13:55
A többség leszarja. Lapozzunk!
Norby
2023. július 01. 13:34
Remélem Dominik elsajátítja majd a térdeplés országában a perfekt féltérdre ereszkedés stratégiáját és azt tökéletességre is fejleszti új csapata segítségével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!