Rossi kemény üzenetet küldött Németh Andrásnak

2023. november 10. 13:57

A szövetségi kapitány szerint a csatárnak mindegy, hogy Németországban vagy máshol, de játszania kell.

2023. november 10. 13:57
ROSSI, Marco

A sérült támadók – Sallai Roland és Varga Barnabás – távollétében Németh András újra meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával az utolsó két Európa-bajnoki selejtezőre készül Bulgária és Montenegró ellen.

A Ripost a játékos kapcsán arról írt, hogy nem kap túl sok játéklehetőséget a Hamburg együttesnél, ahova januárban igazolt a Genktől. Hozzátették, Németh a mostani szezonban eddig epizódszereplőként volt jelent, kilenc bajnokin mindössze 109 percet kapott, a magyar szövetségi kapitány pedig figyelmeztette, 

így nem fog vele komolyabban számolni.

„Őszintén megmondtam neki: mennie kell a Hamburgból. Ha kijutunk az Európa-bajnokságra és meghívót szeretne, folyamatosan játszania kell a klubcsapatában. 

Mindegy, hogy Németországban vagy máshol, de játszania kell. Ez mindenkire vonatkozik”

– nyilatkozta az M4 Sportnak Marco Rossi.

A Ripost kitért arra is, hogy Németh András eddig két alkalommal szerepelt a magyar válogatottban: tavaly novemberben a Luxemburg elleni felkészülési találkozón gólt is szerzett. 

A támadó az U21-es válogatottban remek mutatókkal rendelkezett, 14 fellépésén nyolc találatot ért el. Tehetsége vitathatatlan, ellenben már a Genkben is csak epizódszereplő volt – írta a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. november 10. 15:56
Egyértelmű üzenet, nem csak neki.
Steppenwolf
2023. november 10. 15:18
Németh Andrásnak a Fradi tökéletes ugródeszka lehetne.
Royce2.0
2023. november 10. 14:25
Hányok a bulvár pofátoktól, geci Mandiner!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!