Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben (VIDEÓ)

2023. december 06. 23:00

Ezzel a hosszabbításban végképp eldőlt a mérkőzés sorsa.

2023. december 06. 23:00

Mint ismert, a Liverpool csapata szerda este a Sheffielddel csapott össze a Premier League-ben. 

A vörösök 2-0-ás győzelmet arattak kihívóikkal szemben. 

A győzelemhez pedig a magyar klasszis Szoboszlai Dominik is hozzátett a hosszabbításban,

 hiszen ő volt az egyik gólszerző a mérkőzésen.

Ezzel a találattal pedig Szoboszlai a második gólját is megszerezte a liga mérkőzései során.

A bombasztikus gólt alább nézhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 07. 18:51 Szerkesztve
A gól előtti labdaszerzés szerintem szabálytalan volt, ott a bal oldalon a Sheffield United játékosa egy stopNgo csellel túljutott már a liverpooli játékoson, az meg egyszerűen beledarálta a fűbe. Innen ebből a kamera állásból ezt posztulálom. Anno amatőr kispályás "pályafutásom" során 1986-2014 ig is megtapasztaltam, hogy még a saját csapatársaim is engem csesztek le, amikor szabálytalanul választottak el a labdától és gólt kaptunk belőle, holott az a játékvezető felelőssége. Úgy láttam a becsúszása viszonylag szabályos volt, viszont a stopNgo a neten általában a newcastle játékosáról Breadsleyről elnevezett -cselbe feltartással lépett bele, és így tudott szabályosan becsúszni. Tehát a szabálytalanabb mozdulat a feltartás volt. https://www.youtube.com/watch?v=cZ4_24vU1sw Ez a Beardsley ott volt az angol válogatottban, amikor a Che Guevara tetkós argentín Maradona kézzel és lábbal is megverte őket :D
akkor ki
2023. december 07. 16:36
Hogy egy nagy fórumozót idézzek: Ti akik azt merészelik hinni hogy én amit képzelek az soha nem lesz úgy! Mindannyian megfogtok dögölni ezért! Forrás: Ex Terminátor
Kerezs
2023. december 07. 15:58
Az ellendrukkerek feladata ma a fórum élénkítése. Pontosan tudják ők is, hogy nem az a lényeg, hogy berúgta, hanem a hogyan. Akik szeretik a labdarúgást azok ezért nézik, a többieknek meg mindegy.
Lombi
2023. december 07. 13:41
Szép higgadt megoldás volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!